Skip to main content

Betrokken, betrouwbaarheid en resultaatgericht

Het "YES" gevoel creëren bij zowel kandidaat als opdrachtgever, dat is waar wij voor gaan! Wij zijn een jong en dynamisch team dat op proactieve en doelgerichte wijze op zoek gaat naar dé perfecte kandidaat voor jouw organisatie. Door een diversiteit aan vooropleiding, werkervaring, netwerk en competenties is het team van YES Westland dé perfecte partner op het gebied van recruitment.

Tess Damen

Co-Founder & Recruitment Expert

Het vinden van de juiste match tussen werkgever en kandidaat zie ik als een uitdaging waar ik veel energie van krijg. Door mijn werkervaring als marketingmedewerker, recruiter en accountmanager in de arbeidsbemiddeling beschik ik over een groot netwerk en kennis uit diverse branches. Naast mijn werk besteed ik mijn tijd graag aan sporten, vrienden en familie. Van jongs af aan droomde ik van een eigen onderneming. Met mijn passie voor het Westland en mijn enthousiasme in het recruitment heb ik mijn droombaan gevonden. Ik hoop dat ik met Yes Westland bij zowel klant als kandidaat het YES-gevoel kan creëren. Ben jij op zoek naar jouw droombaan? Of ben je als opdrachtgever op zoek naar personeel? Neem contact met mij op en ik help je verder!

Elmer Krul

Co-Founder & HR Consultant

De afgelopen 10 jaar ben ik werkzaam geweest binnen het HR veld en heb van HR officer de groei doorgemaakt naar HR Manager. Vanuit die verschillende rollen te maken gehad met het binden en behouden van personeel en met de werving voor zowel tijdelijke als vaste functies. Daarnaast heb ik geholpen bij het moderniseren van het HR beleid en heb ik een groot aantal HR projecten gedaan. Hierdoor kan ik snel de relatie leggen tussen wat een organisatie verwacht voor een openstaande positie en wat een potentiële kandidaat kan bieden. Samenwerken met de klant en optreden als volwaardig partner om de beste kandidaten te vinden. Dat alle partijen het YES gevoel ervaren is waar ik mijn energie uit haal. Partnership, kwaliteit, betrouwbaarheid en flexibiliteit zijn voor mij belangrijke kernwaarden. Naast mijn werk besteed ik mijn tijd graag aan ons gezin en heb ik aantal hobby’s, waaronder voetballen en motorrijden. Wil jij als werkgever of als werknemer eens een kop koffie drinken om de mogelijkheden te bespreken? Ik kijk uit naar je bericht!


Jesper Leerdam

Co-Founder & Recruitment Expert

In de 15 jaar die ik werkzaam ben in de uitzendbranche heb ik veel organisaties mogen adviseren over uiteenlopende HR zaken en heb ik voor veel organisaties de match gemaakt tussen hen en de juiste kandidaat. Partnership, kwaliteit, betrouwbaarheid en flexibiliteit zijn daarbij belangrijke kernwaarden voor mij. Het creëren van het YES-gevoel bij zowel klant als kandidaat geeft mij veel energie! Door de jaren heen heb ik vanuit diverse functies ervaring opgedaan in verschillende branches binnen zowel de MKB als de Groot Zakelijke markt. Naast het ondernemen steek ik ook graag tijd en energie in diverse sporten, vrienden en natuurlijk mijn jonge gezin! Is jouw organisatie op zoek naar personeel of naar advies op het gebied van HR zaken, of ben je een professional die op zoek is naar een nieuwe uitdaging? Ik kijk ernaar uit om met je in contact te komen!


Daisy Grootscholten

Junior Recruitment Consultant

Hi! Ik ben Daisy en ik werk als Junior Recruitment Consultant bij YES. Na het afronden van de bacheloropleiding Psychologie in Leiden, ben ik nu werkervaring aan het opdoen om mijn kennis in te zetten en ervaring te vergroten. Ieder bedrijf, iedere functie en iedere kandidaat is anders. Daarom ben ik ervan overtuigd dat de juiste manier van benaderen nodig is om in contact te komen met dé perfecte match. Om mijzelf verder te specialiseren ga ik in september starten aan de master Economic Psychology in Tilburg. Naast werk en studie onderneem ik graag leuke dingen met vrienden en vriendinnen, en ook mijn backpackreis door Thailand en Vietnam van dit voorjaar koester ik nog elke dag. Ik ben benieuwd wat voor kansen er in mijn leven en carrière op mijn pad gaan komen, en help jou graag met het matchen van de juiste carrièrekans voor jou!

Ted Rombout

Junior Recruitment Consultant

Hi! Ik ben Ted en ik zit nu in het derde jaar van mijn studie Human Resource Management aan de Hogeschool Rotterdam. Hiernaast werk ik parttime als Junior Recruitment Consultant bij YES. Dit geeft mij de kans om me te ontwikkelen in mijn interesse voor de inzet van mensen in een organisatie en kan ik buiten mijn studie de uitdaging aangaan in de praktijk. Naast mijn studie en werk zal je me vooral veel bij vrienden zien, in de sportschool of op mijn mountainbike. Ik kijk uit naar het bemiddelen tussen werkzoekenden en werkgevers en deze het YES gevoel te geven!


Nino van Schie

Junior Recruitment Consultant

He! Ik ben Nino van Schie, een enthousiaste tweedejaars student Ondernemerschap en Retailmanagement. Twee dagen in de week ben ik te vinden op het kantoor van YES, in De Lier. Naast mijn studie en bijbaan ben ik ook op sportief gebied actief. Ik ben doordeweeks en in het weekend te vinden op de voetbalvelden van Westlandia. Bij YES heb ik de kans om mijn sociale vaardigheden verder te ontwikkelen. Het zoeken naar de juiste kandidaat voor de klant en dat tot een match brengen geeft mij veel energie. Ik geloof sterk in het belang van de juiste match en sta te popelen om bedrijven en kandidaten bij elkaar te brengen voor een succesvolle samenwerking. Met een sportieve achtergrond en een ondernemende mindset, kijk ik ernaar uit om nieuwe uitdagingen aan te gaan en klanten zo goed mogelijk van dienst te zijn. Stuur gerust een berichtje!


Talissa Veira

Marketing & Communicatie

Hi! Als Marketing & Communicatie Specialist kijk ik met een creatieve blik naar de verschillende labels van Your Employment Services. In samenwerking met het team ga ik aan de slag met alle marketingactiviteiten van zowel Yes Westland als de andere labels. Naast mijn werk geniet ik vooral van en met mijn gezin van mooie uitstapjes. Ik kijk er naar uit om samen met het team verder te bouwen aan een sterk merk.